Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Νίκος Ταγαράς: 13,3 εκατ. € για 7 μεγάλα Αρδευτικά Έργα του Δήμου Σικυωνίων μέσω της ένταξης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020

Social spread

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επίσημη ένταξη στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 7 πολύ σημαντικών Αρδευτικών Έργων του Δήμου Σικυωνίων. Τα έργα που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα από τη Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα χρηματοδοτηθούν συνολικά με 13,3 εκατ. €. Μιλάμε για έργα που έρχονται να ενισχύσουν ουσιαστικά τις μεγάλες αρδευτικές ανάγκες των αγροτικών οικισμών του Δήμου Σικυωνίων, όπως το Κεφαλάρι, οι Καλλιάνοι, το Ψάρι, η Κυλλήνη, ο Ασπρόκαμπος, η Αρχαία Σικυώνα, η Μοσιά και η Στυμφαλία. Με την ολοκλήρωση των νέων έργων, αλλά και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων πρόκειται να αναβαθμιστούν δραστικά οι συνθήκες και βέβαια να βελτιωθεί η παραγωγή.

Ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά, γιατί η επιτυχία της ένταξης των έργων του Δήμου μας είναι σε σημαντικό βαθμό αποτέλεσμα δικών του στοχευμένων παρεμβάσεων. Πρόκειται για 7 έργα εξαιρετικής σημασίας που θα έρθουν να στηρίξουν τους γεωργούς και τους πτηνοτρόφους σε περίπου δέκα αγροτικούς οικισμούς του Δήμου Σικυωνίων. Αναμένουμε θετικά νέα και για άλλες εντάξεις.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *