Επικαιρότητα

Νίκος Ταγαράς: 1,5 εκατ. ευρώ για εξωτερικά δίκτυα ύδρευσης στο Λουτράκι!

Social spread

Ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής που αφορά στην υδροδότηση του Λουτρακίου λαμβάνει το «πράσινο φως». Μετά από εργώδεις και συστηματικές κινήσεις, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το έργο «Εσωτερικά Δίκτυα Ύδρευσης ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων», συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. €. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει κυρίως από το Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών – Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Με αυτό το έργο οι μοναδικές και πολύτιμες πηγές Λουτρακίου θα δίνουν νερό στην πόλη με σύγχρονο δίκτυο αγωγών 3ης γενιάς. Θα κατασκευαστούν συνολικά 35.700 μέτρα δικτύου, προσφέροντας στους πολίτες ποιοτικό νερό, το υπέρτατο αγαθό της ζωής, με υποδομές όπως αρμόζουν στις Πηγές Λουτρακίου.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, δηλώνει: «Το Λουτράκι είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο κυρίως για τις Πηγές του και με την έγκριση χρηματοδότησης της πλήρους αναβάθμισης του δικτύου, αισθανόμαστε απολύτως δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι.

Η ευγνωμοσύνη που αισθανόμαστε απέναντι στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκο Ταγαρά είναι μεγάλη, διότι αποδεικνύει με κάθε του ενέργεια, με κάθε του βήμα, ότι με την τεχνική του επάρκεια και την καθοδήγησή του είναι ένας άοκνος αρωγός για κάθε μεγάλο έργο υποδομής που σχεδιάζουμε. Τον ευχαριστώ θερμά και του ζητούμε να είναι πάντα δίπλα μας όπως και σε αυτό το έργο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *