Επικαιρότητα

Στην ATTICA GREEN EXPO Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 24 – 27 ΜΑΙΟΥ 2023

Social spread

Ισχυρή η παρουσία του δήμου Κορινθίων στο Επιστημονικό συνέδριο των αιρετών, τεχνοκρατών και στελεχών ΟΤΑ το τριήμερο 24-27 Μαΐου 2023 στην Αθήνα, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του TAE KWON DO στο Φάληρο.

Ο Δήμος μας συμμετέχει με δικό του περίπτερο , σε περίοπτη μάλιστα θέση των εγκαταστάσεων, και καθημερινή παρουσία στελεχών του τόσο στο χώρο του περιπτέρου όσο και στις επιστημονικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα, σ ένα συνέδριο που αποτελεί μοναδικό γεγονός για την αυτοδιοίκηση και την διοίκηση, ένα συνέδριο που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία αμέσως μετά την πανδημία ο δήμος Κορινθίων , βάζοντας την σφραγίδα του στις μεγάλες πανελλαδικές εκδηλώσεις της μετά covid εποχής.

Δείτε το video της διοργάνωσης εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=fSoINvLeUjo&t=86s

«Σταθερά προσανατολισμένοι στη νέα – σύγχρονη φιλοσοφία των ΟΤΑ, «χτίζουμε» μεθοδικά από το 2019 την ταυτότητα ενός δήμου εξωστρεφούς, με έξυπνες πρακτικές, με «πράσινη κατεύθυνση», με πολιτικές που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και τις υπηρεσίες» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος θα δώσει το παρόν στις εργασίες του συνεδρίου, ως ομιλητής αλλά και ως οικοδεσπότης αφού το πρωινό της Πέμπτης 25 Μαΐου 2023 υποδέχεται και ξεναγεί στην έκθεση, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σπύρο Ζαχαριά , σχολεία του δήμου Κορινθίων.

«Το συνέδριο αποτελεί μοναδικό γεγονός για την διοίκηση και την αυτοδιοίκηση. Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει ενεργά λαμβάνοντας εμπειρία, τεχνογνωσία, ειδίκευση, χαρακτηριστικά απαραίτητα για έναν δήμο που εξελίσσεται, έναν δήμο που ακολουθεί τα σύγχρονα βήματα διοίκησης, έναν δήμο που μπορεί να είναι πρωταγωνιστής, αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μας» αναφέρει από πλευράς του ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορινθίων και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γ.Γ Ελλάδος «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» κ.Νεκτάριος Σπηλιόπουλος.

Στις εργασίες του συνεδρίου και των παράλληλων ημερίδων μετέχουν ως ομιλητές:

• Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορινθίων κ.Νεκτάριος Σπηλιόπουλος

• Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Τιμολέων Πιέτρης

• Ο Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου, Μηχανικός Περιβάλλοντος κ.Αντρέας Πανούσης

Οι εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου ξεκινούν την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, στις 09:00 π.μ.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2023 στη 13:00μ.μ, ο Δήμαρχος Κορινθίων θα παραλάβει το βραβείο «Training Award για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023», ως αναγνώριση των προσπαθειών και των δράσεων του δήμου Κορινθίων στα θέματα εκπαίδευσης και ανθρώπινου δυναμικού.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, στις 15:00μ.μ.

Για την παραλαβή της πρόσκληση σας, πατήστε εδώ

Για το αναλυτικό πρόγραμμα, πατήστε εδώ

Κατεβάστε το πρόγραμμα, εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *