Επικαιρότητα

Την ανταποδοτική ανακύκλωση ανακοίνωσε στα παιδιά ο Δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος

Social spread

«Πιστεύω σ εσάς!»

Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η ανταποδοτική ανακύκλωση στο δήμο Κορινθίων. Το καλό νέο ανακοίνωσε πριν από λίγο από το θεατράκι του δημαρχείου στους μαθητές που παρακολουθούσαν την εκδήλωση «Πρόληψη, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση απορριμμάτων στο δήμο Κορινθίων» με εισηγήτρια την κ.Δήμητρα Δανιήλ, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Ευτυχής συγκυρία, το 1ο δημοτικό σχολείο το οποίο παρακολουθούσε την εκδήλωση, είχε προ ετών καταθέσει στο δήμο Κορινθίων την πρόταση του να εκτελέσει πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης. “Θα ξεκινήσουμε από εσάς” είπε ο δήμαρχος στα παιδιά και στους δασκάλους καταθέτοντας την πίστη του στους μαθητές και την πεποίθηση του πως θα είναι εκείνοι που τελικά θα οδηγήσουν όλους μας σε μια καλύτερη διαχείριση των προγραμμάτων ανακύκλωσης, σε εκπαίδευση και εν τέλει σε κοινή ωφέλεια.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης στελέχη της υπηρεσίας περιβάλλοντος και καθαριότητας, Προϊστάμενοι τμημάτων του δήμου Κορινθίων, αντιδήμαρχοι καθώς επίσης και ΜΜΕ τα οποία ευχαριστούμε για την «επικοινωνία» όσων αφορούν το σπουδαίο θέμα της ανακύκλωσης στο δήμο Κορινθίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *