Επικαιρότητα

Υποδοχή του Δημάρχου του MALIQ από τον Δήμαρχο Κορινθίων

Social spread

Με θερμά λόγια και συμβολικά δώρα, κυρίως όμως με την δέσμευση πως οι δεσμοί όχι μόνο θα διατηρηθούν αλλά θα δυναμώσουν, υποδέχτηκε πριν από λίγη ώρα ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στο δημαρχείο Κορίνθου τον ομόλογό του Δήμαρχο του MALIQ της Κορυτσάς και όσους τον συνόδευαν σε αυτήν την επίσκεψη στην Κόρινθο αφορμή των εορτασμών της Απελευθέρωσης και της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας.

Ο Δήμαρχος ύμνησε την παρουσία της Αλβανικής κοινότητας στην Κόρινθο και τον Πρόεδρο κ.Γιάννη Πρίφτη και υποσχέθηκε πως σύντομα θα ανταποδώσει την επίσκεψη.

Ο Δήμαρχος του MALIQ ανταπέδωσε με την ίδια θέρμη και ζήτησε την αρωγή και στήριξη του Δημάρχου στην προσπάθεια που κάνει η Αλβανία για την ενδυνάμωση των σχέσεων και βεβαίως την ευρωπαϊκή της ένταξη.

Οι Δήμαρχοι, λίγο πριν μεταβούν στο Δημοτικό θέατρο για το κύριο μέρος των εκδηλώσεων, αντήλαξαν δώρα με τον Δήμαρχο του MALIQ να παραδίδει αφού ανέγνωσε, ευχαριστήριο ψήφισμα στο Δήμαρχο Κορινθίων.

Στην υποδοχή παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Ζαχαριάς και ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας ο οποίος πρόσφατα είχε ηγηθεί αποστολής στο MALIQ για την παρουσία του δήμου Κορινθίων σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Πηγή φωτογραφιών: Δήμος Κορινθίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *