Επικαιρότητα

Αθλητικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «ΟΛΥΜΠΙΟ» – Δύο χρυσά μετάλλια από το ίδιο «χρυσό αγόρι» του Καράτε!

Social spread

Στο σερί των πρόσφατων αθλητικών επιτυχιών που σημειώθηκαν από τους συλλόγους του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σειρά παίρνει η νέα χρυσή διάκριση που αυτή τη φορά, μας έρχεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου «ΟΛΥΜΠΙΟ»!

Η πρωτιά φέρει το όνομα του καρατέκα αθλητή Κωνσταντίνου Καπέλλου, ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε εγχρώμων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα στις 25 Νοεμβρίου. Έχοντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ο Κωνσταντίνος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, κάνοντας τον προπονητή του κ. Δημήτρη Καπέλλο διπλά υπερήφανο.

Δεύτερο χρυσό για τον αθλητή μέσα σε μόλις 1 μήνα!

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη νίκη του αθλητή, καθώς στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος συμμετείχε στο Ανοιχτό Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε το οποίο έλαβε χώρα στην Κατάνια της Σικελίας.   

Εκεί, ο Κ. Καπέλλος ανέβασε την Ελλάδα στην πρώτη θέση του βάθρου! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δάσκαλος και προπονητής του κ. Δ. Καπέλλος, πρόκειται για διακρίσεις που «γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια την ψυχή μας».

Πολλά συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο, στον προπονητή του, στους γονείς αλλά και σε όλους όσοι υποστηρίζουν με ζέση τον αθλητισμό!