Αθλητικά

Ασταμάτητοι οι «πράσινοι» στην έδρα τους

Social spread

Άλλο ένα παιχνίδι στο «ΟΑΚΑ» για τον Παναθηναϊκό, με την stoiximan να προσφέρει τη νίκη του απέναντι στη Μονακό στο 1.60. Για τους πράσινους το παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό, ώστε να παραμείνουν σε «τροχιά» τετράδας.

Διαβάστε περισσότερα: Ασταμάτητοι οι «πράσινοι» στην έδρα τους

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε τις 12 νίκες απέναντι στην Εφές. Ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στον αγώνα, έχοντας σε τρομερό ρυθμό τον Μάριους Γκριγκόνις. Στο δεύτερο ημίχρονο η τουρκική ομάδα έβγαλε αντίδραση. Ειδικότερα οι Μπομπουά και Πλάις ήταν σε πολύ καλή μέρα, αλλά δεν είχαν συμπαραστάτες. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 83-76, κάνοντας καλές επιλογές στο φινάλε του αγώνα.. Ο Γκριγκόνις ήταν πρώτος σκόρερ με 24 πόντους, δικαιώνοντας τον Εργκίν Αταμάν για την επιμονή του να τον κρατήσει στο ρόστερ την καλοκαιρινή περίοδο. Άλλοι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων. Αυτοί ήταν οι Μήτογλου, Ναν και Λεσόρ. Οι πρώτοι δύο σκόραραν 14 πόντους, ενώ ο Γάλλος σέντερ τελείωσε το ματς με 10. Η αθηναϊκή ομάδα, θεωρείται το φαβορί για τη νίκη στις αναλύσεις στοιχήματος για τη σημερινή αναμέτρηση.

Η Μονακό στο προηγούμενο παιχνίδι της, επικράτησε επί της Μπασκόνια με σκορ 93-83. Για ακόμα μία φορά ξεχώρισε ο Μάικ Τζέιμς, με 26 πόντους και 7 ασίστ. Παρόλα αυτά, στο Πριγκιπάτο, δεν είναι ευχαριστημένοι με τη φετινή τους σεζόν. Ακόμα βρίσκονται στις θέσεις των πλέι οφ με ρεκόρ 11-9, αλλά είχαν ως στόχο στην αρχή της σεζόν να τερματίσουν στις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης, στη regular season. Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του συλλόγου να θέσει εκτός για τα επόμενα παιχνίδια τον Έλι Οκόμπο, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η επιλογή μας από το παιχνίδι, θα είναι ο άσος του Παναθηναϊκού με χάντικαπ -3.5 στο 1.90.