Επικαιρότητα

Γ. Γκιώνης: ¨ΟΧΙ τοξικότητα και μικροπολιτικές και στην αλληλεγγύη”

Social spread

Πριν λίγα λεπτά έφτασε η αντιπροσωπεία του Δήμου μας στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, τον Βόλο, τον Παλαμά και τις Σοφάδες για την παράδοση έξι (6) συρόμενων νταλικών γεμάτες από διακόσιες (200) παλέτες πόσιμου νερού, οι οποίες αναχώρησαν από τον Ισθμό στις 09.40 το πρωί. Την αποστολή συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Οικονομικού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράτης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων κ. Άρης Κωνσταντής Σκουλικαρίτης.

Στην πρωτοβουλία συμμετείχε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, η Δ.Ε.Υ.Α. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων με τη συνδρομή των δύο (2) εργοστασίων εμφιάλωσης νερού Λουτρακίου “ΥΔΡΙΑ Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι” και “N.U. AQUA – PEPSICO HELLAS, EONIO Λουτράκι” και την αμέριστη συμβολή μελών του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ».

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους Δημάρχους των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν σκληρά από τις καταστροφικές πλημμύρες, το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, και ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη των συνανθρώπων μας για καθαρό πόσιμο νερό, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και υποστήριξης.

Το διάστημα που μεσολάβησε και δεδομένων των δυσκολίων πρόσβασης στα σημεία, ο κ. Γκιώνης ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους Δημάρχους των περιοχών προκειμένου η “ανθρωπιστική αποστολή” να στηθεί σωστά και οργανωμένα και να φθάσει με επιτυχία στους δημότες των Δήμων που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ήδη, από εχθές το απόγευμα δύο ακόμη συρόμενες νταλίκες με εβδομήντα δύο (72) παλέτες πόσιμου νερού στον Δήμο Σοφάδων. Κατόπιν αυτού, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Σκάρλος επικοινώνησε με τον κ. Γκιώνη και ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο και τους δημότες μας για την αποστολή βοήθειας.

Στην αντίπερα όχθη, επικεφαλής και μέλη κάποιων παρατάξεων είναι εκείνοι που, αυτή τη δύσκολη για ολόκληρη την Ελλάδα περίοδο, αντί να σιωπήσουν και να συνδράμουν έμπρακτα, κάνουν μικροπολιτική και κατηγορούν τον Δήμο και τον Δήμαρχο για ολιγωρία ή ακόμη και για ανεπάρκεια. Για να γίνει λοιπόν σαφές, όταν κάποιος επιθυμεί διακαώς να διοικήσει τον Δήμο, θα πρέπει να διακατέχεται και από έμπρακτα συναισθήματα ενσυναίσθησης, αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και όχι να εκμεταλλευόμαστε την αλληλεγγύη για προεκλογικά παιχνίδια και μικροπολιτικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *