Επικαιρότητα

Εθελοντικές Αιμοδοσίες στο Ξυλόκαστρο – 10 & 13 Δεκεμβρίου

Social spread

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης συνεχίζει το μακρύ ταξίδι του στην προσφορά, μέσα από συνεχείς δράσεις που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Ως εκ τούτου, οργανώνει νέες εθελοντικές αιμοδοσίες, στις 10 και 13 Δεκεμβρίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Συλλόγου (Αγίου Βλασίου 20, Ξυλόκαστρο).

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που μας έστειλαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου.

«Αυτά τα Χριστούγεννα δίνουμε Αίμα, Χαρίζουμε Ζωή»

Και φέτος τα Χριστούγεννα επιλέγουμε να κάνουμε το πιο σημαντικό δώρο στους συνανθρώπους μας, το δώρο της Ζωής.

Την περίοδο αυτή, όπου η αγάπη αναδύεται σε κάθε γωνιά και ο κόσμος φαίνεται να πάλλεται  από ελπίδα, η Εθελοντική Αιμοδοσία αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Είναι η ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, να προσφέρουμε ελπίδα και ανακούφιση σε ανθρώπους που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρουμε δέκα λεπτά από τον χρόνο μας, Δίνουμε Αίμα, Χαρίζουμε Ζωή, στις Εθελοντικές Αιμοδοσίες που πραγματοποιεί ο Σύλλογός μας.

  • την Κυριακή 10/12/2023, 09.00 – 13.00
  • την Τετάρτη 13/12/2023, 16.00 – 20.00

Ας χαρίσουμε αυτές τις γιορτές την ελπίδα στους ανθρώπους που πραγματικά την έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση,  

      Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Ο Πρόεδρος                                                                                                   Η Γενική Γραμματέας

 Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                                          Φωτεινή Γεωργ. Παπακωνσταντίνου