Επικαιρότητα

Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας: Κάλεσμα μελών για συμμετοχή στο Φεστιβάλ Μπύρας & Κρασιού στην Αρχαία Κόρινθο

Social spread

Το πολιτιστικό & γαστρονομικό τριήμερο “Beer & Wine Festival 2023 – Korinthos” είναι γεγονός και έρχεται στις 23, 24 & 25 Αυγούστου!

Η απόλυτη εμπειρία διασκέδασης και γεύσης έρχεται στην Αρχαία Κόρινθο από τις 23 – 25 Αυγούστου στο χώρο του Ξενία.

Οι πιο δυναμικές μικρές ζυθοποιίες συναντούν τα σημαντικότερα οινοποιία σε ένα τριήμερο γεμάτο μουσική.

Ένα πάρτι διαρκείας 3 ημερών όπου θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δεκάδες ετικέτες μπύρας από μικρές ζυθοποιίες και κρασιά από οινοποιία της περιοχής μας.

Ένα φεστιβάλ πόλος έλξης τουρισμού και επιχειρήσεων στην περιοχή μας με εκδηλώσεις γευσιγνωσίας οίνου και μπύρας καθώς και τοπικών προϊόντων.

Τυροκομεία, Αλλαντοποιίες, Ξηροί Kαρποί,Ένδυση Χώρων Εστίασης. Street food, Burgers, Hot dogs, Mexican, Pizza & Σουβλάκια από Επιχειρήσεις της Περιοχής.

Μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε με το δικό σας περίπτερο και να προωθήσετε την επιχείρησή σας (Επιχειρήσεις της Κορινθίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής).

Δείτε στο επισυναπτόμενο το πρόγραμμα του φεστιβάλ, καθώς και πώς να ενταχθείται στο πρόγραμμα των χορηγών και τα σχετικά με το κοστολόγιο περιπτέρων και παροχών: Wine&Beer_Festival_Presentation_Draft_Final_1107.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Μιχαηλίδης Ι. Χρήστος | Τηλ. Επικοινωνίας: 6933027404 | Email: sounddivision.co@gmail.com.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε με το Επιμελητήριο Κορινθίας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 27410 24464 (935) ή στο media@korinthiacc.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *