Επικαιρότητα

Τα «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» γύρισαν στον τόπο μας με 5 μετάλλια!

Social spread

Οι σχολές πολεμικών τεχνών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διακρίνονται για την αγωνιστική τους δεινότητα.

Μετά τη διάκριση του αθλητή από τον Αθλητικό Σύλλογο Shotokan Καράτε Ξυλοκάστρου, σειρά είχε ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που στις 5 Νοεμβρίου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Combat Ju Jitsu το οποίο και έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη, με 6 αθλητές.

Οι χρυσές, αργυρές & χάλκινες διακρίσεις των αθλητών μας

Οι αθλητές του Συλλόγου «ΛΟΝΤΑΡΙΑ» κατέλαβαν τις εξής θέσεις μετά από δύσκολους και υψηλού επιπέδου αγώνες:

Χριστόπουλος Πέτρος του Ηλία (χρυσό μετάλλιο)

Καϊτσα Ρουμπίνη του Νικολάου (αργυρό μετάλλιο)

Καμζέλας Χρήστος του Γεωργίου (αργυρό μετάλλιο)

Θεοχαρόπουλος Αθανάσιος του Παναγιώτη (αργυρό μετάλλιο)

Θεοδωρακόπουλος Θεόδωρος του Κωνσταντίνου (χάλκινο μετάλλιο)

Τι αναφέρει ο προπονητής για τους αθλητές του – Το «ευχαριστώ» στους χορηγούς

Ο κ. Θέμης Φλέσσας, προπονητής των αθλητών, στο Δελτίο Τύπου που απέστειλε στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης υπογράμμισε ότι «το μόνο που μπορώ να πω ως προπονητής είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έδωσαν όλο τους τον εαυτό, για να κάνουν περήφανους τόσο την περιοχή μας, όσο και τον σύλλογο μας».

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «το ταξίδι μας στην μακρινή Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια των συμπολιτών μας».

Οι χορηγοί ήταν οι εξής:

Αναστάσιος Ντάνος, Σοφία Κραββαρίτη, Νίκος Φλέσσας, Θωμάς Λιούπρας, Μαριάννα Πατούρ & Αλέξης Σιώζος, Εύδωρο – Ιωάννης Στρατόπουλος, Ηλίας Λαζανάς, Μιχάλης Ρέππας, Γιώργος Πεθαίνος, Αποστόλης Ράλλης, Λάμπης Φίλης & Εύη Κελλάρη και Άρης Καλαντζόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *