Επικαιρότητα

Κορινθία 2023 – Το περίπτερο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης τα είχε όλα!

Social spread

Το τετραήμερο 15 – 18 Ιουνίου όπου πραγματοποιήθηκε η έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» στο Λιμάνι της Κορίνθου, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης συμμετείχε με δικό του περίπτερο.

Το περίπτερό μας τα είχε όλα. Χρωματιστά banners και μακέτα με ομορφιές του τόπου μας, βίντεο με τουριστική θεματική που προβάλλονταν σε οθόνη, φυλλάδια που διαφήμιζαν τόσο τον Δήμο όσο και το επερχόμενο φεστιβάλ «Αριστοναύτες 2023» κ.ά.

Η ομιλία του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Α. Λόντου

Τη δεύτερη μέρα της έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λόντος είχε την ευκαιρία να κάνει παρουσίαση με θέμα «Τουρισμός στην Κορινθία – Προκλήσεις και προοπτικές» σε ένα κοινό αποτελούμενο από επισκέπτες, αντιδημάρχους και μέλη των τοπικών αυτοδιοικήσεων Κορινθίας.

Τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, οι συνεργασίες που έχουμε κατορθώσει να εδραιώσουμε στην πορεία των χρόνων και οι δράσεις που αναδεικνύουν το τουριστικό μας προϊόν ήταν μόνο μερικά από τα σημεία της παρουσίασης.

Κοσμοσυρροή από επισκέπτες και πολιτικά πρόσωπα

Μικρά παιδιά με τους γονείς, παρέες, φίλοι και εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό πέρασαν από το περίπτερό μας και ρώτησαν για την περιοχή, τις ορεινές διαδρομές, τις παραλίες, τα αγροτικά προϊόντα μας και πολλά ακόμη.

Την ίδια στιγμή, μας επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής τόσο από την Περιφέρεια, όσο και υποψήφιοι βουλευτές, με τους οποίους ο Δήμαρχός μας κ. Βλάσης Τσιώτος και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελίνα Μενούνου, Αναστάσιος Λόντος και Γιάννης Σκέρος συνομίλησαν κι έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες σε πολύ φιλικό κλίμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *