Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Μία υπέροχη δράση πραγματοποίησε σήμερα το 1ο Γυμνάσιο Κιάτου σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων και τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Social spread

Όπως είναι ήδη γνωστό τα περισσότερα δέντρα που βρίσκονταν στον χώρο του Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ έχουν κοπεί καθώς κρίθηκαν ως επικίνδυνα για την ασφάλεια των πολιτών άλλα λόγω ηλικίας, κατάστασης και θέσης.

Σήμερα λοιπόν στην περιοχή μετέβη το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του 1ου Γυμνασίου Κιάτου μαζί τον μαθητή της Α’ Γυμνασίου Χριστοδούλου του Γεωργίου για δεντροφύτευση ύστερα από πρόσκληση στη Διευθύντρια του Αντιδημάρχου Σικυωνίων κ. Βασίλη Δομετίου με προσφορά δέντρων από τον Αντιδήμαρχο και τον πατέρα του μαθητή μας κ. Γεώργιο Χριστοδούλου Ιατρό.

Μέσα από αυτήν την δράση οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιάτου είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το περιβάλλον και το πιο σημαντικό να κατανοήσουν την αξία του ίδιου και της φύσης στην ζωή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευση του 1ου Γυμνασίου Κιάτου:

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Είμαστε υπερήφανοι για την ευαισθησία που μάθαμε στα παιδιά μας μέσα από το ευάγωγο παράδειγμα της ζωής μας και της διδασκαλιας μας. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τον Δήμο Σικυωνίων.

Συγχαρητήρια στους συνοδούς – υπεύθυνους καθηγητές της δράσης:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΣΚΕΛΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ-ΣΥΝΘΕΤΗΣ

Και στην Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κιάτου:

κ. Αντιγόνη Βογιατζή Ζακούρα για την άμεση κινητοποίησή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *