Επικαιρότητα

Μαθητές από την Πράγα επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο

Social spread

Την επίσκεψη μαθητών τμήματος ελληνικών σπουδών από την Πράγα της Τσεχίας, δέχτηκε το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί συνομίλησαν για αρκετή ώρα, στα ελληνικά, με τον δήμαρχο ανταλλάσσοντας εμπειρίες από την όμορφη Πράγα την οποίαν ο δήμαρχος έχει αρκετές φορές επισκεφθεί στο παρελθόν.

Οι μαθητές φιλοξενούνται το διάστημα 7-15 Ιουλίου 2023 στην Κόρινθο, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus, σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Κορίνθου.

Τα παιδιά συνόδευαν, πλην των εκπαιδευτικών του σχολείου τους, η Υποδιευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου κ.Θεοδώρα Ραβανίδου ,η κ.Μαρία Κοντοχριστοπούλου, καθηγήτρια Γαλλικών στο 1ο Γυμνάσιο Κορίνθου και ο Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Τάσος Ταγαράς ο οποίος μάλιστα δέχτηκε μάλιστα και τα εύσημα από την κ. Υποδιευθύντρια αναφορικά με τα όσα προσφέρει η επιτροπή και το ΔΣ υπό την ευθύνη του, στα σχολεία του δήμου Κορινθίων.

Ευχαριστίες για την δική της φροντίδα και συνεισφορά δέχτηκε και η αντιδήμαρχος κ.Μαρίνα Ραντίτσα η οποία, επίσης, βρέθηκε στην συνάντηση.

Τα παιδιά προσέφεραν ιδιαίτερα δώρα από την πατρίδα τους στον Δήμαρχο, ο Βασίλης Νανόπουλος έθεσε στην διάθεση τους εαυτόν για οτιδήποτε χρειαστούν κατά την παραμονή τους στην πόλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *