Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Social spread

Από τα σφαγεία ως Πικραγγουριά με ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Το Κιάτο για πολλές δεκάδες χρόνια αποτελούσε μια ανοχύρωτη πόλη. Έρμαιο των καιρικών συνθηκών, με τον κίνδυνο της πλημμύρας πάντα ορατό, χωρίς πόσιμο νερό, χωρίς αποχέτευση, χωρίς βιολογικό με δυο λόγια χωρίς υποδομές.

Το πρώτο μας μέλημα δεν μπορούσε παρά να είναι οι υποδομές. Ύδρευση: Πόσιμο Νερό για όλους. Αποχέτευση και Βιολογικός Καθαρισμός. Αντιπλημμυρική Θωράκιση: Δίκτυο Ομβρίων, Γέφυρες, Τοιχεία. Η πόλη σκάφτηκε απ’ άκρη σ’ άκρη και δημιουργήθηκαν οι απαραίτητες υποδομές, τα στέρεα και ασφαλή θεμέλιά της, δηλαδή.

Με την ολοκλήρωση όλων αυτών των έργων έχουμε φτάσει πια στην ώρα να προχωρήσουμε στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας. Στις εκτεταμένες αναπλάσεις του Κιάτου και κυρίως του παραλιακού μετώπου, από την ανατολική είσοδο της πόλης, στα Σφαγεία, έως και πέρα από τα όριά της, στην Πικραγγουριά.

Ολοκληρώνεται η μελέτη, λοιπόν, και θα τεθεί όπως πάντα σε διαβούλευση, για να συναποφασίσουμε για: Νέες πλακοστρώσεις, φωτισμούς, πράσινο, δέντρα, στοιχεία νερού, γλυπτά από την ιστορία την παράδοση του δήμου μας, ακόμη και μία μακέτα του αρχαίου θεάτρου Σικυώνας, που θα κοσμούν το παραλιακό μέτωπο και θα αλλάξουν για πάντα την όψη του Κιάτου, στο πλαίσιο του οράματός μας για την πολιτιστική, πνευματική και αισθητική αναγέννηση της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *