Επικαιρότητα

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ γαστρονομίας Taste Of Loutraki – The Corinthian Food Festival

Social spread

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο φεστιβάλ γαστρονομίας στο Λουτράκι Taste Of Loutraki – The Corinthian Food Festival που μας ταξίδεψε στην πλούσια κληρονομιά των γεύσεων και των παραδόσεων του τόπου μας.

Ένα Φεστιβάλ που μας έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στις γωνιές του Δήμου μας, το Λουτράκι, την Περαχώρα και τους Αγίους Θεοδώρους και να εξερευνήσουμε την μοναδική ποικιλία των γεύσεων και των αρωμάτων της περιοχής μας. Επίσης, μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους τοπικούς παραγωγούς, τους σεφ και τους επιχειρηματίες που έχουν επενδύσει την καρδιά και το πάθος τους σε κάθε προϊόν που παράγουν, με τη δημιουργία εξαιρετικών γευστικών εμπειριών.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και η δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τις γαστρονομικές μας παραδόσεις, ενισχύουν την ταυτότητα της περιοχής μας, προβάλλουν τους τοπικούς παραγωγούς και τις επιχειρήσεις του τόπου μας, και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού και του Δήμου μας εν γένει.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της φετινής Διοργάνωσης – τον Σύλλογο Επισιτιστών “Ο Ξενιος ΖΕΥΣ”, τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, το Επιμελητήριο Κορινθίας, την εταιρεία Respond On Demand και τους υπόλοιπους υποστηρικτές, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Ένωση Ξενοδόχων N. Κορινθίας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας καθώς επίσης, το Experience Perachora Corinthia για την υπέροχη Γιορτή τραχανά στην Περαχώρα – για τη μεγάλη αυτή γαστρονομική γιορτή. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που αξίζει τον θαυμασμό μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *