GamingGeneralNews

Νεο μεγάλο update στο war thunder Apex Predators”!

Social spread

Αεροπορία

Νέα αεροσκάφη έχουν φτάσει για κάθε έθνος που εκπροσωπείται στο War Thunder! Ανάμεσά τους είναι τα πιο προηγμένα αεροσκάφη Rank VIII του παιχνιδιού, όπως το σοβιετικό MiG-29 (9-13) ή το F-16A Fighting Falcon, διαθέσιμο για ΗΠΑ, Κίνα, Ισραήλ και Ιταλία!

Ολοκαίνουργια μηχανική για εξωτερικές δεξαμενές πτώσης δημιουργεί νέες δυνατότητες για πιλότους αεροσκαφών Rank VIII που προστέθηκαν πρόσφατα! Δευτερεύουσες επιλογές προσαρμογής όπλων έχουν προστεθεί σε περισσότερα από 20 αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Το νέο premium αεροσκάφος θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην Κατάταξη VIII και να δοκιμάσετε κορυφαία νέα τζετ πολύ πιο γρήγορα! Δείτε τα MiG-21bis “Lazur-M”, F-104S-TAF Starfighter και Kfir Canard , καθώς και τα F-4J(UK) Phantom II, J-7D και MiG-23ML !

πεζικό

Περισσότερα από 10 νέα και ενημερωμένα οχήματα με SUB-I-II, Khalid και Magach 7C!

Ναυτικό

Επτά νέες μονάδες, ανάμεσά τους το RN Duca degli Abruzzi, το πιο προηγμένο σκάφος της κατηγορίας condottieri και το αμερικανικό βαρύ καταδρομικό, το USS Newport News (CA-148) που μπορείτε να αποκτήσετε στην εκδήλωση Winter Quest .

Νέα maps

Ολοκαίνουργιο Λατομείο Χρυσού και ένας επανασχεδιασμένος χάρτης Πολωνίας με θέμα το χειμώνα για το Ground Battles!

Μουσική και ηχητικά εφέ

Επτά νέα κομμάτια για υψηλές μάχες αέρος και εδάφους, ένα πλήρως ανανεωμένο υπάρχον soundtrack και ολοκαίνουργια φωνή εντολών για ναυμαχίες!

Πιγη warthunder.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *