Επικαιρότητα

Ομιλία με θέμα «Προοπτικές Ανάπτυξης για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης»

Social spread

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διοργανώνει ομιλία, με τίτλο «Προοπτικές Ανάπτυξης για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 20 Ιουλίου και ώρα 20:00, στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου.
Σημαντικοί επαγγελματίες στο πεδίο του τουρισμού, μέλη της τουριστικής επιτροπής και φυσικά, οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, θα συναντηθούν για να συζητήσουν σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση της τουριστικής πραγματικότητας στον Δήμο μας αλλά και τις προοπτικές σταδιακής ανάπτυξής του, μέσα από στοχευμένες ενέργειες και δράσεις.
Τόσο η πεδινή, όσο και η ορεινή περιοχή του Δήμου μας αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό καλοκαιρινών και χειμερινών αποδράσεων για Έλληνες της πόλης αλλά και τουρίστες που φθάνουν στη χώρα μας από διάφορες χώρες του εξωτερικού. Η σημαντική ιστορία του τόπου μας που ξεκινά από την αρχαία και φθάνει ως τη σύγχρονη Ελλάδα, τα θρησκευτικά ορόσημά μας, η εγγύτητα του βουνού από τη θάλασσα και τα μοναδικά φυσικά τοπία μας, δημιουργούν ορισμένα μόνο από τα σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας.
Την τοποθέτησή τους, μεταξύ άλλων, θα κάνουν οι κ.κ. Βλάσιος Τσιώτος, Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και Αναστάσιος Λόντος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εμπορίου και Τουρισμού. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης, Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝ.Σ.Ε.Τ.Ε.) και πρόσφατα επιλεγμένο μέλος της ομάδας ειδικών «Together for EU Tourism – T4T» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *