Επικαιρότητα

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων γίνεται για ακόμη μια φορά φωτεινός προορισμός αθλητικών διοργανώσεων!

Social spread

Στο πλαίσιο της σπουδαίας διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σκοποβολής (Handgun I.P.S.C.) που διεξάγεται στην Κόρινθο από 18- 30 Σεπτεμβρίου και την όποια έχει αναλάβει η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, 1.600 περίπου αθλητές, σημαντικός αριθμός κριτών και συνοδών διαμένουν στα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων καθώς και της Κορινθίας.

Η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα αποφέρει αναμφισβήτητα ένα σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα στην περιοχή μας καθώς υπολογίζετται να προσεγγίσει 25.000 διανυκτερεύσεις από 61 Χώρες παγκοσμίως, και θα συμβάλλει στη θετική προβολή του προορισμού μας, η οποία είναι τεράστια.

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι τον Δεκέμβριο 2022, είχε πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου με εκπρόσωπους της Οργανωτικής Επιτροπής της Διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Δυναμικής Σκοποβολής και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με αντικείμενο την υποστήριξη και την συμβολή του L.T.O και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με πολύτιμους αρωγούς και υποστηρικτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Κορινθίων και τον Δήμο Λουτρακίου –Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου πλαισιώνει σε επίπεδο προβολής τη διοργάνωση με σκοπό να συνδράμει στην μεγιστοποίηση του αντίκτυπου για τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και για τον προορισμό συνολικά.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης δήλωσε πως: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία των αθλητών και των αποστολών που συμμετέχουν σε μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συνεχίζει να ενισχύει τον ρόλο του ως αθλοτουριστικός προορισμός. Η προσέλκυση ενός μεγάλου αριθμού επισκεπτών στον τόπο μας επιφέρει αισθητά οικονομικά οφέλη στην εντόπια οικονομία και την προβολή του Δήμου μας στο εξωτερικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *