Επικαιρότητα

«Ο ΣΥΘΑΣ» στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης– Η ομάδα γυναικών ανεβαίνει στη Β’ Εθνική!

Social spread

Το Σαββατοκύριακο της 25ης και 26ης Νοεμβρίου, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου «Ο ΣΥΘΑΣ» συμμετείχε με τις ομάδες γυναικών και ανδρών στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης.

Η ομάδα των ανδρών αποτελούμενη από τους Ματέο Κριεζίου, Βασίλη Ευσταθιάδη και Ευστάθιο Δημακόπουλο αγωνίστηκε στη Ραφήνα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, στην οποία και διατήρησε τη θέση της. 

Νίκη για την ομάδα γυναικών – Προβιβάστηκε στη Β’ Εθνική Κατηγορία

Η ομάδα των γυναικών με τη σειρά της, αποτελούμενη από τις Βάλια Αναγνωστοπούλου και Αρχοντούλα Πετρουλάκη, αγωνίστηκε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, στην Καλαμάτα. Μετά από εντυπωσιακούς αγώνες που έλαβαν χώρα υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφερε να προβιβαστεί στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου «Ο ΣΥΘΑΣ» εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλους τους παίκτες του και εύχεται πάντα επιτυχίες και ανοδική πορεία.

Από πλευράς μας, ως Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης χαιρόμαστε απερίφραστα που οι αθλητές μας προοδεύουν και συμμετέχουν σε πρωταθλήματα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες κι όλους σας!