Επικαιρότητα

Ο Orfeas Organization κάνει τα σχολεία μας πιο όμορφα!

Social spread

Λένε ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Όμως, εμείς έχουμε πολλούς κούκους και μάλιστα, από διαφορετικά δάση του κόσμου που φροντίζουν να φέρνουν την άνοιξη στον Δήμο μας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου!

Ο Σύλλογος Εθελοντών «Orfeas Organization» συνεχίζει να προσφέρει ανιδιοτελώς στον τόπο μας, με συνεχείς δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών αυτών, την προηγούμενη εβδομάδα, εθελοντές επισκέφθηκαν το Ειδικό Σχολείο Ξυλοκάστρου και ζωγράφισαν επιδαπέδια παιχνίδια με χρώματα, αριθμούς, γράμματα και πλήθος άλλες ευφάνταστες δημιουργίες, οι οποίες γεμίζουν ήδη με χαρούμενες φωνές και πατημασιές μαθητών.

«Είμαστε όλοι μια αγκαλιά» – Το μήνυμα των εθελοντών

Σε ανάρτησή τους στη σελίδα του Instagram, οι εθελοντές του Orfeas Organization δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα δώσουν χρώμα στη ζωή των παιδιών, ενώ ευχαρίστησαν τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για την άψογη συνεργασία, όπως την χαρακτήρισαν.

Τέλος, οι εθελοντές δίνουν το δικό τους μήνυμα, λέγοντας ότι «είμαστε όλοι μια αγκαλιά, όλοι ίσοι αλλά και όλοι διαφορετικοί».