Υγεία-Διατροφή

Πως μπορείτε να βοηθήσετε τη σχέση σας!

Social spread

Η δύσκολη καθημερινότητα και το άγχος της δουλειάς, πολλές φορές μας φέρνουν σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να χάνουμε τη διάθεση και την όρεξη μας. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε από τους οικείους μας και συχνά από τον σύντροφό μας. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να βοηθήσετε τη σχέση σας να ανακάμψει.

  • Συχνή επικοινωνία

Μέσα στην ένταση της καθημερινότητας, πολλές φορές αποφεύγουμε να επικοινωνήσουμε και να μοιραστούμε τα νέα που μας προβληματίζουν με τον σύντροφό μας. Μια καλή τακτική που θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά με τον αγαπημένο μας είναι η συχνή και ουσιαστική επικοινωνία. Γνωρίζοντας όλες τις πτυχές της ζωής μας ο σύντροφός μας, θα μπορεί να μας συμβουλεύσει, να καταλάβει τους λόγους που υπάρχει ένταση και να μας βοηθήσει να κρίνουμε και να πράξουμε σωστά. Επιπλέον, αυτό θα μας φέρει πιο κοντά καθώς θα νιώθουμε πως είναι σύμμαχος μας σε οτιδήποτε μας απασχολεί.

  • Hobby

Το να έχουμε ένα κοινό hobby με τον σύντροφό μας, θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά καθώς θα ανυπομονούμε να μοιραστούμε νέες εμπειρίες. Μπορουμε για παράδειγμα, να προτείνουμε εμείς να ξεκινήσουμε τα μαθήματα χορού ή θεάτρου, κάποια αθλητική δραστηριότητα όπως το tennis, το beach volley ή την αναρρίχηση και πολλά άλλα τα οποία απαιτούν 2 φορές την εβδομάδα ενασχόληση. Μαζί θα γνωρίσουμε ένα νέο hobby και νέους ανθρώπους ενώ θα διευρύνουμε τον κύκλο μας.

  • Εκδρομή

Η εκδρομή αποτελεί πάντα μια κατάσταση ηρεμίας, χαράς και ξεκούρασης. Μπορούμε να προγραμματίσουμε σε μηνιαία βάση μια εκδρομή στο βουνό, στη θάλασσα ακόμη και στο εξωτερικό όπου θα ανακαλύψουμε νέα μέρη και δραστηριότητες που θα μας φέρουν πιο κοντά. Μπορούμε να κανονίσουμε μια εκδρομή μόνοι μας ή μαζί με τους αγαπημένους μας φίλους ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί παρέα.

  • Σύμβουλος γάμου

Η επίσκεψη σε έναν ψυχολόγο https://katerinakalliakoudi.gr/psychologos/ που εξειδικεύεται στη συμβουλευτική ζευγαριού αποτελεί μια καλή ιδέα που θα μας βοηθήσει να εισέλθουμε σε θέματα πιο βαθιά που μας απασχολούν. Ο σύμβουλος γάμου https://katerinakalliakoudi.gr/services/%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b6%ce%b5%cf%8d%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%82/ είναι ο επαγγελματίας που θα μας ακούσει με προσοχή και θα μας συμβουλεύσει για πράγματα που μας απασχολούν ενώ με τις συνεδρίες θα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά με τον σύντροφό μας. Μη διστάσετε να κλείσετε το ραντεβού σας με έναν επαγγελματία και να παροτρύνετε τον σύντροφό σας να ακολουθήσει για να βοηθήσετε τη σχέση σας να ανακάμψει!