Επικαιρότητα

Στην Κόρινθο ο Αλέξης Τσίπρας

Social spread

Στην Κόρινθο βρέθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε στην αγορά της Κορίνθου, ξεκινώντας στις 11 το πρωί από τον πεζόδρομο Κολοκοτρώνη και Πυλαρινού, όπου συνομίλησε με πολλούς πολίτες.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να τον ενθαρρύνουν να προωθήσει πολιτικές που θα δίνουν απάντηση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι επαγγελματίες της περιοχής επεσήμαναν στον Αλέξη Τσίπρα τα νέα προβλήματα που δημιουργεί στην επιβίωσή τους η απόφαση της κυβέρνησης για ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων καθώς και το γεγονός ότι οι μικρές επιχειρήσεις έχουν αποκλειστεί από τη χρηματοδότηση των τραπεζών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στους συγκεντρωμένους επεσήμανε ότι πρέπει να βγουν μπροστά οι δυνάμεις της εντιμότητας με ένα σχέδιο που θα δώσει ανάσα και προκοπή. Αναφερόμενος στην τετραετία Μητσοτάκη υπογράμμισε ότι τέσσερα χρόνια εξαπατούνται μεσαία τάξη, συνταξιούχοι και μισθωτοί ενώ «κυριαρχεί στη ζωή μας η αδικία». 

Πηγή: korinthostv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *