Επικαιρότητα

Στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου πραγματοποιείται το 10ο Διεθνές Συνέδριο για Πειράματα / Διαδικασίες / Μοντελοποίηση Συστήματος / Προσομοίωση / Βελτιστοποίηση (10th IC-EpsmsO 2023) έως το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023.

Social spread

Συμμετέχοντες είναι επιστήμονες και μηχανικοί από τον ακαδημαϊκό, επιστημονικό μηχανικό και βιομηχανικό τομέα.

“Στόχος του συνεδρίου είναι να συμβάλει στην προώθηση και διάδοση της επιστημονικής γνώσης σε θέματα που αφορούν στη Μοντελοποίηση, Προσομοίωση και Βελτιστοποίηση Πειραματικών Αποτελεσμάτων, Διαδικασιών και Συστημάτων” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Chairman του συνεδρίου Prof. Demos Tsahalis.

“Χαιρετίζουμε την διοργάνωση ενός σημαντικού συνεδρίου στον Δήμο μας. Με προτεραιότητα την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού, επανασχεδιάσαμε την επιχειρησιακή στρατηγική του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου και συνεχίζουμε να δημιουργούμε ένα ελκυστικό, βιώσιμο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, προσελκύοντας συνέδρια που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ως προορισμός υψηλής ποιότητας για συνέδρια και συναντήσεις και ενισχύουν την εντόπια οικονομία” δήλωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης.

Διοργάνωση: Learning Foundation in Mechatronics

Συνδιοργάνωση: εταιρεία “Παράγων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *