Επικαιρότητα

Συνάντηση εργασίας στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων και του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας

Social spread

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Ιανουαρίου 2024 στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας σε πολύ καλό κλίμα, μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων κ. Νίκου Σταυρέλη, του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας κ. Βασίλη Πανταζή και εκπροσώπους του Ταμείου.

Για τη συνάντηση ο Δήμαρχος Κορινθίων δήλωσε τα κάτωθι:

«1. Ζητήσαμε έκταση 40 στρ. εντός του στρατοπέδου Κορίνθου στην δυτική πλευρά απέναντι από το νεκροταφείο προκειμένου να δημιουργηθεί ασφαλής χώρος στάθμευσης όλων των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου, καθώς επίσης και να εγκατασταθούν όλα τα συνεργεία εκεί. Μάλιστα ζητήσαμε και έγινε δεκτό να ανοίξουμε ξεχωριστή είσοδο, αυτόνομη και φυλασσόμενη για τον Δήμο.

2. Επανεξετάσαμε την παραχώρηση 1,5 στρ. στο στρατόπεδο Κοκκώνη Κεγχρεών, για την εγκατάσταση της μονάδας αφαλάτωσης που κατασκευάζει το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα για λογαριασμό του Δήμου Κορινθίων. Η εκκρεμότητα των 1500,00€ ως αντίτιμο θα τακτοποιηθεί τους επόμενους δυο μήνες.

3. Δεσμευτήκαμε να εξετάσουμε το αντίτιμο χρήσης σύμφωνα με τις αντικειμενικές αξίες για τον χώρο του πεδίου βολής, έκτασης 8 περίπου στρ. στον οποίο έχουν εγκατασταθεί από την δεκαετία του 1980 επι δημαρχίας Νίκου Κουΐνη οι υδατοδεξαμενές και το διυλιστήριο της πόλης της Κορίνθου».