Επικαιρότητα

Συνάντηση Εργασίας των Αντιδημάρχων κ.κ. Μαυροματίδου και Παπαθανασίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Αθλητισμού κ. Βασίλειο Σιδέρη

Social spread

Συνάντηση εργασίας για ζητήματα που αφορούν σε έργα και δράσεις πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης κ. Θεώνη Μαυροματιδου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Αθλητισμού κ. Βασίλειο Σιδέρη Βασίλης Γ. Σιδέρης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή και της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Αθηνάς Κόρκα, την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας συζητήθηκαν οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα σχολικά κτήρια και οι προτεινόμενες παρεμβάσεις, οι ανάγκες για βελτίωση και εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών, αλλά και η υλοποίηση έργων και δράσεων πολιτισμού.

Ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η πρόθεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνδράμει τις ενέργειες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την προώθηση και υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας.