Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού από τα συνεργεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Social spread

Το προσωπικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Καθαριότητας κ. Αθανάσιου Μουζάκη και Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη συνεχίζουν τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης, αποψίλωσης και αποκατάστασης πρασίνου σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας, για ένα περιβάλλον καθαρό και περιποιημένο.

Οι δράσεις της τρέχουσας εβδομάδας ολοκληρώθηκαν με εργασίες καθαριότητας, συντήρησης και καλλωπισμού του πρασίνου στο Λουτράκι, στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου, στην κεντρική νησίδα από τον Ισθμό έως και το Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ. Γαλανόπουλος, την Πλατεία ΟΣΕ και σε σημεία εντός του αστικού ιστού, στην Περαχώρα, στον χώρο του Μνημείου αναδεικνύεται η σπουδαιότητα της Ιστορικής «Μάχης της Περαχώρας», την Πλατεία Ταξιαρχών και σε μονοπάτια εντός του χωριού, στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων, την Παλαιά Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου και τον service road, στον Ισθμό, στην Πλατεία Κυρά Βρύσης και στα Πίσια όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες σε δρόμους και το Κοιμητήριο Πισίων.

Το πρόγραμμα καθαριότητας, φροντίδας και συντήρησης πρασίνου θα συνεχιστεί κυκλικά σε όλες τις γειτονιές και τα σημεία του Δήμου μας και την ερχόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *