Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Σικυωνίων is live!!

Social spread

Ο λόγος στους Νέους! Πρωτοπορεί για άλλη μια φορά ο Δήμος Σικυωνίων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σικυωνίων κατά την χθεσινή (13/02/2024) συνεδρίασή του, στηρίζοντας και δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους νέους του Δήμου, ψήφισε κατά πλειοψηφία και ενέκρινε το καταστατικό του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Σικυωνίων.

Με την απόφαση αυτή, η δημοτική αρχή Σικυωνίων προσκαλεί την νεολαία στο τραπέζι του δημοκρατικού διαλόγου, καθιστά τους νέους ισότιμους συνομιλητές και ξεκινά μαζί τους μια νέα δημιουργική εποχή όπου οι νέοι, για πρώτη φορά, θα είναι συνδιαμορφωτές και συμμέτοχοι των εξελίξεων και των αποφάσεων που αφορούν στο μέλλον τους.

Μελανό σημείο στην όλη διαδικασία, η αδικαιολόγητη στάση της Αντιπολίτευσης, η οποία δυστυχώς σύσσωμη – και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα – ψήφισε αρνητικά καταψηφίζοντας το θέμα αυτό!!

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων Νίκος Σκαρμούτσος ανέφερε: «Είμαι βέβαιος πως οι νέοι μας θα τους διαψεύσουν, είμαι επίσης σίγουρος πως οι νέοι μας, θα επιβεβαιώσουν όσους τους εμπιστεύονται, όσους υποστηρίζουν τις επιλογές τους, όσους κατανοούν τις ανάγκες τους.

Συγχαρητήρια στους δραστήριους νέους καλή αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Σικυωνίων».

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας επίσης με δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την διεξαγωγή εκλογών το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώστε να εκλέξει το Δ.Σ. του.