Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Σικυωνίων είναι έτοιμο για δράση

Social spread

Την 13/02/2024 πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, το οποίο ψήφισε κατά πλειοψηφία και ενέκρινε το καταστατικό του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Σικυωνίων. Μάλιστα, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους νέους του Δήμου Σικυωνίων πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων Νίκος Σκαρμούτσος ανέφερε: «Είμαι βέβαιος πως οι νέοι μας θα τους διαψεύσουν, είμαι επίσης σίγουρος πως οι νέοι μας, θα επιβεβαιώσουν όσους τους εμπιστεύονται, όσους υποστηρίζουν τις επιλογές τους, όσους κατανοούν τις ανάγκες τους. Συγχαρητήρια στους δραστήριους νέους καλή αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Σικυωνίων».

Από πλευράς μας, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων δηλώνουμε χαρούμενοι και έτοιμοι να αποδείξουμε την αξία μας. Η λήψη αυτής της καθοριστικής, για εμάς, απόφασης, αποδεικνύει την πίστη του Δήμου Σικυωνίων στο όραμά μας, την εμπιστοσύνη του στους νέους του τόπου μας και της εμπράγματης αρωγής που σκοπεύει να μας παράσχει.

Την 17/02/2024, ημέρα Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, μέσω των οποίων αναδείχθηκε το πρώτο Διοιητικό Συμβούλιο του οργάνου. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το πρώτο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους

  1. ΣΕΡΔΑΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΜΕΤΕΒΕΛΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  3. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  4. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΣΧΑΛΗ
  5. ΡΗΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον Δήμο μας όσο και τον Σύλλογο «Alumni Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης» καθώς και το «Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης», διότι, χωρίς την καθοριστική συνδρομή τους δε θα είχαν επιτευχθεί τα ανωτέρω. Σε συνεργασία με το ως άνω αναφερόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δεσμευόμαστε να πραγματοποιήσουμε δράσεις σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, αναδεικνύοντας ακόμη περαιτέρω τον τόπο μας και τον θεσμό των Δημοτικών Συμβουλίων. Τέλος, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους νέους της πόλης μας, να επικοινωνεί με τα ανωτέρω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τυχόν πληροφορίες εγγραφής και ιδέες που μελλοντικά θα μπορούσαν να υλοποιηθούν από το όργανό μας!