Επικαιρότητα

3+1 δώρα για γιορτινές περιστάσεις

Social spread

Οι γιορτές είναι μια υπέροχη αφορμή να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους την αγάπη και την εκτίμησή σας προσφέροντάς τους ένα μοναδικό δώρο που θα τους χαρίσει χαμόγελα. Αν αναζητάτε και εσείς το τέλειο δώρο για γιορτινές περιστάσεις, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πρωτότυπες προτάσεις δώρων, ώστε να επιλέξετε εκείνο που θα ενθουσιάσει κάθε παραλήπτη!

  1. Προσωποποιημένα δώρα

Τα προσωποποιημένα δώρα είναι πάντα μια υπέροχη επιλογή, καθώς δείχνουν την προσοχή και την φροντίδα που έχετε αφιερώσει στην επιλογή του κατάλληλου δώρου. Αν θέλετε να προσφέρετε και εσείς ένα τέτοιο δώρο στους αγαπημένους σας, μπορείτε να αναζητήσετε κοσμήματα με μονογράμματα (π.χ. μαρτάκια με μονογράμματα), χειροποίητες ευχετήριες θεματικές κάρτες (π.χ. χριστουγεννιάτικες) με μηνύματα που προκαλούν έντονα συναισθήματα, αλλά και customized εποχιακά αντικείμενα, όπως ιδιαίτερα γούρια https://www.annamariamazaraki.gr/el/lucky-charms.

  • Δώρα εμπειρίας

 Πολλές φορές οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις που γεννούν είναι πολύ πιο δυνατές από τα υλικά αγαθά. Για αυτό σκεφτείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα εμπειρίας. Μπορείτε για παράδειγμα να οργανώσετε μια εκδρομή σε κάποιον προορισμό, να κλείσετε εισιτήρια για μια συναυλία, να κανονίσετε ένα δείπνο, να κάνετε γευσιγνωσία κρασιών ή να αποφασίσετε να κάνετε extreme sports μαζί με τους αγαπημένους σας. Τα δώρα εμπειρίας θα σας επιτρέψουν να μοιραστείτε τον χρόνο σας με τα άτομα που αγαπάτε και να ζήσετε μαζί αξέχαστες στιγμές!

  • Δώρα με πνευματική αξία

 Οι γιορτινές περιστάσεις είναι μια καλή ευκαιρία για να χαρίσετε δώρα με πνευματική αξία. Μπορείτε για παράδειγμα να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ένα βιβλίο αν γνωρίζετε ότι αγαπούν το διάβασμα, ένα μουσικό όργανο αν είναι λάτρεις της μουσικής ή ακόμη και να ενθαρρύνετε την καλλιτεχνική πλευρά τους αγοράζοντάς τους εισιτήρια για μια έκθεση τέχνης. Αν πάλι τους αρέσει η ζωγραφική στην αγορά θα βρείτε σετ ζωγραφικής και υλικά για κατασκευές για να ενθαρρύνετε την δημιουργική πλευρά των αγαπημένων σας.

  •  Διακοσμητικά δώρα

Αν πάλι αναζητάτε ένα δώρο που θα κοσμήσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον προσωπικό χώρο των αγαπημένων σας, τότε τα διακοσμητικά είναι η ιδανική επιλογή. Σκεφτείτε να αναζητήσετε έναν πίνακα ζωγραφικής που θα προσδώσει μια καλλιτεχνική πινελιά στον χώρο, αρωματικά κεριά που θα δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, αλλά και λειτουργικά διακοσμητικά αντικείμενα, όπως ιδιαίτερα βάζα. Τα διακοσμητικά δώρα είναι μια safe επιλογή που θα ενθουσιάσει κάθε παραλήπτη και φυσικά οι επιλογές σας είναι αμέτρητες.