Επικαιρότητα

Nέο Voucher 15.000 Ανέργων με εκπαιδευτικό επίδομα 400€ από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Social spread

Ξεκινάει το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων ηλικίας 25 έως και 45 ετών, συνολικής διάρκειας 80 ωρών και με εκπαιδευτικό επίδομα € 400 (5 ευρώ / ώρα κατάρτισης).

Τα αντικείμενα της κατάρτισης αφορούν σε ψηφιακές γνώσεις ή στην πράσινη οικονομία και είναι της απολύτου επιλογής του καταρτιζόμενου.

Η επιλογή των ωφελούμενων γίνεται με σειρά προτεραιότητας και όχι με μόρια και αφορά μόνο εγγεγραμμένους ανέργους. Για το λόγο αυτό, αν είστε άνεργος / άνεργη, συστήνουμε να εγγραφείτε στα σχετικά μητρώα του ΟΑΕΔ, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

> 12 ώρες κατάρτιση στην τάξη, στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος), πρωί ή απόγευμα.
> 48 ώρες τηλε-κατάρτιση, ζωντανά με καθηγητή μέσω πλατφόρμας, από όποιο σημείο σας εξυπηρετεί (το σπίτι, το γραφείο σας κλπ), μέσα από ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή smart συσκευή (tablet, κινητό)
> 20 ώρες ασύγχρονη τηλε-κατάρτιση, σε μορφή video, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα σας εξυπηρετεί κατά την διάρκεια του προγράμματος
> Πιστοποίηση από αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης

Η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απολύτως δωρεάν και λαμβάνετε εκπαιδευτικό επίδομα € 400 (€5 / ώρα κατάρτισης)

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε με το ΚΔΒΜ της Αναπτυξιακής Επιμελητηρίου Κορινθίας στο 27410 24464 (931,934, 935, 936).

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *