Επικαιρότητα

Tριπλή βράβευση της ΣΤ Δημοτικού του Αριστοτελείου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου για τα project με θέμα την Κορινθία

Social spread

Για ακόμη μία χρονιά, οι καινοτόμες προσπάθειες κι οι πρωτοποριακές δράσεις που φέρουν εις πέρας οι εκπαιδευτικοί του Αριστοτελείου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου με τους μαθητές αναδεικνύονται σε πανελλαδικό επίπεδο! Μάλιστα, τα project μας αποτέλεσαν την αιτία για να τοποθετηθεί η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός Παιδείας κι επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη συμβολή του νομού Κορινθίας στον τομέα της καινοτομίας, της επινόησης και της εφευρετικότητας σε σχέση με την αδήριτη ανάγκη εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης σε πολλά επίπεδα.

Τα βραβεία που απέσπασε το Εκπαιδευτήριο είναι:


Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Βιωματική Μάθηση»  με το project «Αρχαία Ίσθμια – Η αναβίωση των Αγώνων» σε σύμπραξη με το Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας και υπεύθυνο, τον κύριο Στέφα Ιωάννη.

Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία  «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία»  με το project «Μέσα από την Ιστορία, γνώρισε την Κορινθία»

Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση»  με το project «Μέσα από την Ιστορία, γνώρισε την Κορινθία»

Τα βραβεία παρέλαβαν ο κύριος Μουστόγιαννης Παναγιώτης, μέτοχος του Σχολείου, ο διευθυντής του Δημοτικού και δάσκαλος της ΣΤ’ τάξης, κος. Γκούμας Σταμάτιος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη σύλληψη και την οργάνωση των project, η δασκάλα της ΣΤ’, κα. Μαυραγάνη Ειρήνη, η οποία ήταν υπεύθυνη την οργάνωση και τον συντονισμό των μαθητών παρέχοντας αμέριστη βοήθεια.

Το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο συγχαίρει κι ευχαριστεί τους μαθητές του, καθώς κι όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν αλλά και για το άρτιο αποτέλεσμα που επέφεραν!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *