Επικαιρότητα

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων: Επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου

Social spread

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου κ. Ειρήνη Καραπατά, πλήθος μαθητών και γονέων.

Τον αγιασμό ακολούθησε το Open Day με συναυλίες μαθητών και καθηγητών, της μπαντίνας και τμήματος της μπάντας.

Μετά και από τη χθεσινή διοργάνωση περισσότεροι από 45 νέοι μαθητές έχουν εγγραφεί έως σήμερα στα τμήματα του μουσικού σώματος, γεμίζοντάς μας με αισιοδοξία για τη φετινή χρονιά!

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Δήμαρχος δήλωσε: “Ο Δήμος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι μουσικοί και οι καθηγητές μας. Πιστεύουμε πως είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια η εκμάθηση μουσικής στη νεολαία και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μεγαλώσουμε την οικογένεια της Φιλαρμονικής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Εύχομαι λοιπόν σε όλους, μαθητές, γονείς και καθηγητές, Καλή Χρονιά με πολύ Μουσική, Υγεία και Πρόοδο”.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου κ. Καραπατά και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου κ. Σούκουλη, εκ μέρους του νεοσύστατου Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά. Παράλληλα, σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές στη Φιλαρμονική συνεχίζονται και κατά τον μήνα Οκτώβριο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *