Δημοτικά νέαΕπικαιρότηταΥγεία-Διατροφή

Δωρεά φορητού απινιδωτή από την εταιρεία Euro Insurance στους εθελοντές του Σοφικού

Social spread

Έναν φορητό απινιδωτή παρέλαβε σήμερα ο Σύλλογος Εθελοντών Σολυγείας ο οποίος θα τοποθετηθεί στο αγροτικό ιατρείο με σκοπό να έχουν πρόσβαση σε αυτόν όλοι οι κάτοικοι. Τον απινιδωτή δώρησε η ασφαλιστική εταιρεία Euro Insurance.

Από την σχετική δημοσίευση του Χρίστου Δήμα

Σήμερα στο Σοφικό, ο Σύλλογος Εθελοντών Σολυγείας παρέλαβε έναν απινιδωτή, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο αγροτικό ιατρείο της περιοχής και θα έχουν πρόσβαση όλοι οι κάτοικοι (Σχολεία, ο αθλητικός σύλλογος Πανσολυγειακός Α.Π.Ο, αλλά και όλοι οι φορείς της περιοχής).

Το ιατρικό μηχάνημα, που είναι χορηγία της ασφαλιστικής εταιρείας Euro Insurance, παραδώσαμε στους εθελοντές μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και τον αναπληρωτή κκ Ignatov και Σμυρνή.

Οι εθελοντές έρχονται πολλές φορές αντιμέτωποι με περιστατικά έκτακτης ανάγκης που απειλούν τους πολίτες ή και την ίδια τους τη ζωή. Ο εφοδιασμός του συλλόγου με έναν απινιδωτή είναι πολύ σημαντικός, καθώς το ιατρικό μηχάνημα μπορεί να σώσει μια ζωή που βρίσκεται σε κίνδυνο, με έναν πολύ απλό και εύχρηστο τρόπο.

να μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στην εταιρεία και φυσικά στον Σύλλογο Εθελοντών Σολυγείας για την δράση, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και γενικότερα για το έργο που συντελεί στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *