Επικαιρότητα

Ευχαριστήριο Μήνυμα Δημάρχου κ. Γκιώνη προς την εταιρεία Motor Oil και το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα

Social spread

Μνημόνιο Συνεργασίας με εκπροσώπους από το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα υπέγραψε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, το πρωί της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023, με στόχο την υλοποίηση πενταετούς προγράμματος της εταιρείας MOTOROIL για τη στήριξη του Δήμου με έργα κοινής ωφέλειας και υποδομής, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών.

«Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ειλικρινείς και θερμές μου ευχαριστίες προς την εταιρεία MOTOROIL, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη και το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα, καθώς επίσης, τους κ.κ. Μιχαήλ – Ματθαίο Στειακάκη Γενικό Διευθυντή του Διυλιστηρίου, Δημήτριο Κανελλόπουλο Γενικό Διευθυντή Διοικητικού του Διυλιστηρίου και Δημήτριο Μαρδίκη Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του Διυλιστηρίου, για την ευγενική και ουσιαστική σας προσφορά προς τον Δήμο και τους δημότες μας.

Όλα αυτά τα χρόνια έχετε αποδείξει ότι στηρίζετε έμπρακτα την περιοχή μας με έργα και δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου της τοπικής μας κοινωνίας.

Εκ μέρους όλων των δημοτών μας, σας καταθέτω την ευγνωμοσύνη μου για την ευεργετική σας προσφορά που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση της εταιρείας σας και είναι άξια να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση» δήλωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *