Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Ηχηρή παραίτηση Αντιγόνης Βογιατζή: Παραιτούμαι από πρόεδρος των Φιλολόγων λόγω του τραγικού ατυχήματος του παιδιού μου

Social spread

Η πρώην πλέον πρόεδρος των Φιλολόγων Κορινθίας, με επιστολή της μας παρέπεμψε σε ανακοίνωση της στα Social που μεταξύ άλλων γράφει αυτά…

Ενημερώνω τους Γονείς/Κηδεμόνες και τους μαθητές μου που με αγάπησαν στα 25 χρόνια πορείας μου ότι η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κιάτου εξακολουθεί να είναι η Αντιγόνη Βογιατζή Ζακούρα Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας. Η θητεία μου λήγει την 30η Ιουνίου 2023. Στις κρίσεις των Διευθυντών στην Κορινθία βρισκόμουν στους πίνακες επιλογής. Μετά το τραγικό ατύχημα του γιου μου Γεωργίου Κωνσταντίνου Ζακούρα ποδοσφαιριστή του ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ και της ΜΙΚΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και την πλήρη ενασχόληση με το παιδί μου βρίσκομαι σε άδεια ως την 30η Ιουνίου όπου λήγει η θητεία μου. Δεν δήλωσα σχολείο για το επόμενο έτος ως Διευθύντρια και ο κύριος λόγος είναι η τραγική κατάσταση του παιδιού μου. Έως λήξει η θητεία μου με αναπληρώνουν οι Υποδιευθυντές, ώσπου να βγω από τη ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Μέχρι όμως τότε ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ . Γι αυτό παρακαλείται οποιος παραπληροφορεί μέσα στο σχολείο και στενοχωρηθεί τα παιδιά μου, να πάψει, να σιγήσει και να ΣΕΒΑΣΤΕΙ.
Ευχαριστώ για την ενσυναισθηση τη σχολική κοινότητα και όλον τον κόσμο της Κορινθίας και της Ελλάδας που προσεύχεται για τον γιο μου ορφανό του Κώστα Ζακούρα.

Αντιγόνη Βογιατζή Ζακουρα Μ.Ed. Φιλόλογος
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΙΑΤΟΥ
πρ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Πηγή: ekorinthos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *