GamingGeneralNews

Νεο event war thunder Tank Football 2023

Social spread

Κυρίες και κύριοι!Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας προσκαλούμε στην ειδική εκδήλωση ποδοσφαίρου με τανκς War Thunder! Θα ζήσετε την ανανεωμένη φυσική αλληλεπίδραση τανκ με μπάλα, καθώς και νέα στη μηχανική τερματοφύλακα του παιχνιδιού, η οποία θα σας επιτρέψει να κερδίσετε πόντους αποστολής και να προοδεύσετε μέσα από επιτεύγματα τερματοφυλάκων!Για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για τον διαγωνισμό, από τις 15 Μαρτίου (16:00 GMT) έως τις 17 Μαρτίου (15:45 GMT), είναι διαθέσιμες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις χωρίς πρόοδο επίδοσης.

βραβεία

Για κάθε γκολ, ασίστ ή αποθήκευση θα κερδίζετε πόντους προόδου. Συλλέξτε τον απαιτούμενο αριθμό πόντων για να λάβετε βραβεία!

Οι καλύτεροι 50 παίκτες στο γράφημα ρεκόρ κάθε διοργάνωσης θα λάβουν τίτλους παιχνιδιών βραβείων:Κορυφαίος σκόρερ — «Καλύτερος επιθετικός 2023»Κορυφαίο σκορ ασίστ — «Καλύτερος εξτρέμ 2023»Κορυφαίο σκορ απόκρουσης — «Καλύτερος τερματοφύλακας 2023»

ΛεπτομέριεςΜπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες για κάθε εργασία και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας κάνοντας κλικ στο ψευδώνυμό σας, επιλέγοντας «Επιτεύγματα → Tank Football».Στην Αγορά θα μπορούσαν να πωληθούν κουπόνια για αυτοκόλλητα πανό ομάδας, καμουφλάζ ποδοσφαίρου για M551 και κουπόνια για χρυσές διακοσμητές.Οι παίκτες PlayStation και Xbox μπορούν να ανταλλάξουν κάθε κουπόνι σε 100 warbonds.Οι επιβραβεύσεις παραμένουν διαθέσιμες για αγορά στο παράθυρο Επιτευγμάτων έως τις 3 Απριλίου (12:00 GMT).Οι τίτλοι του παιχνιδιού για τους 50 καλύτερους παίκτες κάθε κατηγορίας θα απονέμονται μέχρι τις 7 Απριλίου.

Κανόνες αγώναΟ αγώνας περιλαμβάνει δύο ημίχρονα των 5 λεπτών το καθένα. Ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού μετράει μόνο.Στην ισοπαλία, οι παίκτες παίρνουν επιπλέον ημίχρονα 1,5 λεπτού το καθένα. Αν εξακολουθεί να είναι ισοπαλία στο τέλος των ημιχρόνων, καμία από τις δύο ομάδες δεν κερδίζει.Για μια πρόωρη νίκη σε έναν αγώνα 3 vs3, πρέπει να πετύχετε ένα πλεονέκτημα 3 γκολ.Για μια πρόωρη νίκη σε έναν αγώνα 4 vs4, πρέπει να πετύχετε ένα πλεονέκτημα 5 γκολ.

πιγη warthunder.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *