Επικαιρότητα

Στην ΔΕΘ ο Δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος «Υψηλής ποιότητας και πολυπληθής η συμμετοχή των Κορινθιακών επιχειρήσεων»

Social spread

Άνθρωπος των επιχειρήσεων ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μεγαλύτερο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς, την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος Κορινθίων ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, συμμετείχε στην τελετή εγκαινίων, παρακολούθησε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, κυρίως όμως συνομίλησε με επιχειρηματίες. Στόχος των επαφών είναι η αντίληψη των ζητημάτων που η σύγχρονη επιχειρηματικότητα θέτει και βεβαίως η συνδρομή και υποστήριξη της αυτοδιοίκησης την οποίαν ως δήμαρχος πια ο κ.Βασίλης Νανόπουλος εκφράζει.

«Βρίσκομαι σε έναν χώρο γνώριμο αφού για πολλά χρόνια ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας επισκεπτόμουν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σε κάθε διοργάνωση. Επισκέφθηκα το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και βεβαίως του Επιμελητηρίου Κορινθίας όπου βρίσκονται οι Κορινθιακές επιχειρήσεις. Διαπίστωσα με ικανοποίηση την μεγάλη συμμετοχή των Κορινθιακών επιχειρήσεων κυρίως όμως την υψηλή ποιότητα ένα χαρακτηριστικό σημαντικό για το βεληνεκές της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η έκθεση είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις και όσων αφορά την παρουσίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και τις επαφές που γίνονται σε αυτήν μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται εδώ , επαφές πολύτιμες από κάθε άποψη. Οι γνωριμίες, η ενημέρωση, η επικοινωνία, η βελτίωση που γίνεται μέσα από τις καλές πρακτικές και βεβαίως οι συμφωνίες που επιτυγχάνονται διαμορφώνουν μια καλύτερη μελλοντική επιχειρηματική εικόνα και πραγματικότητα».

Ο Δήμαρχος Κορινθίων από την αρχή της θητείας του έχει δημιουργήσει νέο πλαίσιο συνεργασίας και επαφών με τους επιχειρηματίες του δήμου επιζητώντας την καλή συνεργασία και τις από κοινού δράσεις ώστε ο κοινός στόχος, η ανάπτυξη και ευημερία του δήμου, να επιτευχθούν!

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων στην ΔΕΘ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *