Επικαιρότητα

Γιώργος Γκιώνης: Στηρίζουμε έμπρακτα τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Social spread

Πιστή στις προτεραιότητες και τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της θητείας της η Δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μία χρονιά όλους τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους οι οποίοι πρεσβεύουν και προάγουν τον πολιτισμό και το αθλητικό ιδεώδες με κάθε δυνατό τρόπο.

Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου, με ομόφωνη απόφαση, ενέκρινε την επιχορήγηση των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Αθλητικών Σωματείων του κατόπιν αιτήσεώς τους διαμορφώνοντας και τα αντίστοιχα ποσά που θα λάβουν για το έτος 2023, με βάση το πρόγραμμα δράσης τους.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη επιχορήγηση αφορά σε πρώτη κατανομή επιχορήγησης καθώς θα ακολουθήσει δεύτερη κατανομή, ύστερα από την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου και σύμφωνα με τις νέες αιτήσεις που θα υποβληθούν από τους συλλόγους.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε περήφανοι που ο Δήμος μας έχει τόσο δραστήριους Πολιτιστικούς Συλλόγους οι οποίοι πρεσβεύουν και προάγουν με τον καλύτερο τρόπο τον πολιτισμό του τόπου μας και Αθλητικά Σωματεία που μας κάνουν περήφανους με τις επιδόσεις τους. Είμαστε από τους ελάχιστους Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου που παρέχει κάθε χρόνο επιχορηγήσεις στους συλλόγους του τόπου του.

Από την αρχή της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε έμπρακτα τους συλλόγους μας, ως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να συμβάλλουμε σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια η οποία αποτελεί τη βάση για τη διατήρηση και τη διάνθιση του πολιτισμού μας όσο και στην έμφαση που δίνουμε στον αθλητισμό ως αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο επιτυχημένο και δραστήριο έργο τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *