Επικαιρότητα

Η Noosfera στις Βρυσούλες Κορινθίας μάς καλεί σε μια «Πνοή Αλλαγής»

Social spread

Το Κέντρο Ψυχολογίας Noosfera, που βρίσκεται στις Βρυσούλες Ξυλοκάστρου πραγματοποιεί δραστηριότητες που θα προσφέρουν «Πνοή Αλλαγής», όπως την χαρακτηρίζουν, με σκοπό την υποδοχή του νέου έτους, με νέες, πιο ανοιχτές προσλαμβάνουσες.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που μας απέστειλαν, με όλα όσα θα πραγματοποιήσουν από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου οι κ.κ. Κέλλυ & Άννα Δαμίγου, εισηγήτριες των δράσεων, καθώς και η κ. Ειρήνη Ψηφίδη.

«Μία θέση ανοίγματος καρδιάς και αυτοκυριαρχίας»

Λίγο πριν τη Νέα Χρονιά μια Πνοή Αλλαγής έρχεται να μας διαπεράσει, για να υποδεχθούμε το νέο έτος μέσα από μία θέση ανοίγματος καρδιάς και αυτοκυριαρχίας.

Μέσα από τις Συστημικές Αναπαραστάσεις, την Θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού, τη Γιόγκα, τον Διαλογισμό, τη Σύνδεση με την Μητέρα Γη και δύο όμορφες Τελετές, θα συνδεθούμε με το κομμάτι του Ανώτερου Εαυτού μας που μπορεί να αναγνωρίζει σε όλους και σε όλα την ομορφιά και την Ενότητα.

Σας προσκαλούμε τις εορταστικές αυτές ημέρες να τις περάσουμε ΜΑΖΙ από Παρασκευή 15/12 έως την Κυριακή 17/12 στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center κοντά στο Ξυλόκαστρο. www.noosfera.gr

Βρείτε την εκδήλωση στο Facebook εδώ.