Επικαιρότητα

Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης βουτά στην εορταστική μαγεία, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Social spread

Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή με μελωδίες, που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους, καλώντας μας να παραστούμε, να τραγουδήσουμε, να χαρούμε μαζί! Η γιορτή αυτή θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννη Δερβενίου.

Oι μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές των τμημάτων του Ωδείου θα παρουσιάσουν αγαπημένες, εορταστικές, κλασικές, παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες μελωδίες.

Η δυναμική πορεία του Ωδείου

Το Ωδείο Δερβενίου ξεκίνησε ορμητικά τη χρονιά αυτή, έχοντας στο δυναμικό του περισσότερους από 50 μαθητές και σπουδαστές στα τμήματα κιθάρας, πιάνου, βυζαντινής μουσικής και χορωδίας παραδοσιακής μουσικής. Για τους μικρούς μας φίλους λειτουργεί τμήμα Μουσικοκινητικής αγωγής, όπου με κίνηση και τραγούδι εξοικειώνονται και ανακαλύπτουν τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής.

Πληροφορίες & Εγγραφή στο Δημοτικό Ωδείο Δερβενίου

Η εγγραφή στο Δ.Ω.Ε. είναι Δωρεάν, γίνεται όλο τον χρόνο στη Γραμματεία του Δ.Ω.Ε. και τα δίδακτρα πολύ οικονομικά, με παροχές-εκπτώσεις αναλόγως την περίπτωση/κατηγορία. Το Ωδείο είναι αναγνωρισμένο από το κράτος (από το 2010) και δίνει πιστοποιημένους τίτλους σπουδών από το Υπουργείο Πολιτισμού.

«Πρόθεσή μας είναι η περαιτέρω διεύρυνση των υπηρεσιών του Ωδείου με τη δημιουργία τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων όπως βιολί, κλαρίνο, λαούτο, παραδοσιακά κρουστά, σαντούρι, κανονάκι, ταμπουράς κ.ά.», όπως αναφέρουν εκπρόσωποι και καθηγητές του Ωδείου.

Για την εκμάθηση παραδοσιακών και κλασικών μουσικών οργάνων, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα που αναγράφονται παρακάτω

  • Παραδοσιακά μουσικά όργανα: 6973507074 (Μπούζας Νικόλαος)
  • Δευτέρα-Παρασκευή : 5:00 – 8:30 μ.μ., τηλ.: 2743031252, 6942 983861  

Βρείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» :