Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Κερδίζουν το ενδιαφέρον τα Αναρριχητικά Πάρκα Στυμφαλίας-Φενεού

Social spread

Το Διεθνές Ενδιαφέρον των Αναρριχητών κερδίζουν τα Αναρριχητικά Πάρκα Στυμφαλίας-Φενεού

Στη Στυμφαλία και στον Φενεό εδώ και μερικά χρόνια δημιουργούμε έναν νέο πόλο έλξης επισκεπτών, ένα νέο σημείο αναφοράς εναλλακτικού τουρισμού. Τα αναρριχητικά πεδία σε Φρύγανη, Ασπρόκαμπο, Μύλο και φυσικά στα «Μετέωρα της Κορινθίας», στον Ταρσό.

Τα πεδία στον Γαβριά και στην Φρύγανη, ήδη από πέρυσι την άνοιξη ενισχύθηκαν με 44 νέες αναρριχητικές διαδρομές, με την συμβολή και την καθοδήγηση του έμπειρου αναρριχητή Άρη Θεοδωρόπουλου. Η περιοχή πλέον έχει μπει στον «χάρτη» του ενδιαφέροντος των αναρριχητών ειδικότερα και των φυσιολατρών γενικότερα, δίνοντας μια άλλη δυναμική στις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου μας κι αυτό μας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Εξάλλου, αυτός είναι ο στόχος μας: Η ανάδειξη και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του δήμου μας και η διαμόρφωση της ξεχωριστής πολιτιστικής και τουριστικής ταυτότητάς του, με αποτέλεσμα την προσέλκυση επισκεπτών και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης.

Ευχαριστούμε πολύ το έγκριτο περιοδικό «Κορφές» για το εξασέλιδο αφιέρωμα στα αναρριχητικά πεδία της Φρύγανης και του Ασπρόκαμπου, καθώς και για τον πλήρη και αναλυτικό τρόπο που παρουσιάζει τις ομορφιές του τόπου μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *