Δημοτικά νέαΕπικαιρότητα

Στην Στυμφαλία και στα Μποζικοχώρια βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος

Social spread

Στην Δημοτική Ενότητα Στυμφαλίας και στα Μποζικοχώρια, ειδικότερα δε, στις Κοινότητες που επλήγησαν από την κακοκαιρία Elias βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, προκειμένου να κάνει μία αποτίμηση των ζημιών σε επίπεδο υποδομών.

Φαίνεται ότι μετά την μεγάλη καταστροφή στην αγροτική παραγωγή, η δεύτερη μεγάλη καταστροφή αφορά στις υποδομές της Δημοτικής Ενότητας: Οδικά δίκτυα, γέφυρες, δίκτυα άρδευσης και δίκτυα ύδρευσης, τοιχεία και άλλες υποδομές έχουν δεχθεί το συντριπτικό χτύπημα της κακοκαιρίας.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους και τους προέδρους των πληγεισών κοινοτήτων ότι ο δήμος Σικυωνίων έχει ήδη ζητήσει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να απελευθερωθούν χρηματοδοτήσεις που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών. Επίσης, ο Σπύρος Σταματόπουλος σημείωσε στις δηλώσεις του ότι θα γίνει άμεσα από τα αρμόδια συνεργεία του δήμου πλήρης καταγραφή των ζημιών και για την αποκατάστασή τους θα αναζητηθούν πηγές χρηματοδότησης στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Ο δήμος Σικυωνίων, τόνισε ο δήμαρχος καθησυχάζοντας τους δημότες, έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι και γρήγορα και αποτελεσματικά κινείται και μπορεί να αποκαταστήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με τον καλύτερο τρόπο τις ζημιές που προκαλούνται από τις φυσικές καταστροφές, ενώ παράλληλα τα νέα έργα θα μελετηθούν και θα οχυρώσουν ακόμη πιο αποτελεσματικά τα χωριά και τις υποδομές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *