Επικαιρότητα

Τους μαθητές του 3ου Δημοτικού σχολείου Λουτρακίου υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης

Social spread

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης τους μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ τάξης του 3ο Δημοτικό Λουτρακίου συνοδευόμενοι από τις εκπαιδευτικούς κ. Κωνσταντίνα Παπαχρήστου, κ. Ολυμπία Γιαννακοπούλου και κ. Αγγελική Τσάτσαρη, το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές διδάχθηκαν την ενότητα για τις δημοτικές εκλογές, τη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στον χώρο του Δημαρχείου, να συναντήσουν τον Δήμαρχο και να του θέσουν τις ερωτήσεις τους με σκοπό να μάθουν ακόμα περισσότερα και βιωματικά να αντιληφθούν τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις που αφορούν την πόλη τους.

Ο Δήμαρχος απάντησε με πολλή χαρά σε όλες τις ερωτήσεις και ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την επίσκεψη. Οι συνεργάτες του πρόσφεραν γλυκά κεράσματα σε όλους ενώ οι μαθητές χάρισαν στον Δήμαρχο ένα ημερολόγιο για τη νέα χρονιά, αλλά και ένα γράμμα με το αίτημά τους: να φυτευτούν στον κήπο του σχολείου καινούρια δεντράκια που θα τα φροντίσουν οι ίδιοι οι μαθητές και θα τους θυμίζουν τη σημερινή συνάντηση. Έτσι θα ομορφύνουν το σχολείο τους και ταυτόχρονα θα κάνουν μια ξεχωριστή δράση για το περιβάλλον.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μικρούς μας φίλους αλλά και τις εξαίρετες εκπαιδευτικούς για την επίσκεψη και τα όμορφα δώρα που πρόσφεραν στον Δήμαρχο.