Επικαιρότητα

Αθλητικός Σύλλογος Shotokan Karate Ξυλοκάστρου – Γύρισε σπίτι με 7 μετάλλια!

Social spread

Οι αθλητικές προκρίσεις συνεχίζονται για την περιοχή του Ξυλοκάστρου και της Ευρωστίνης. Μετά τις επιτυχίες των «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» και «Ο ΣΥΘΑΣ», σειρά είχαν οι διακρίσεις του Αθλητικού Συλλόγου Shotokan Karate Ξυλοκάστρου που επανέρχεται στο προσκήνιο με νέες χρυσές, αργυρές και χάλκινες νίκες.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Shotokan Karate Ξυλοκάστρου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη στη Χαλκίδα το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση που σημείωσε ρεκόρ στις συμμετοχές αθλητών, καθώς αυτές έφθασαν τις 3.000. 

Σχεδόν όλοι οι αθλητές του Συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες, κατόρθωσαν να διακριθούν και να φτάσουν στους τελικούς της κατηγορίας τους, κατακτώντας τελικά 5 (πέντε) χρυσά μετάλλια, 1 (ένα) ασημένιο κι 1 (ένα) χάλκινο!

Ας γνωρίσουμε τους αθλητές που διακρίθηκαν:

  • Δημήτρης Παναγουλόπουλος

Χρυσό μετάλλιο στο kumite εφήβων, κατηγορία μαύρων ζωνών

  • Εβελίνα Γκίνη

Χρυσό μετάλλιο στο kumite κορασίδων 10 ετών, κατηγορία μαύρων ζωνών

Χάλκινο μετάλλιο στο kata κορασίδων 10 ετών, κατηγορία μαύρων ζωνών

  • Κωνσταντίνος Κασκούτας

Χρυσό μετάλλιο στο kata παίδων 11 ετών, κατηγορία μαύρων ζωνών

Ασημένιο μετάλλιο στο kumite παίδων 11 ετών, στις μαύρες ζώνες

  • Ιωάννης Κασκούτας

Χρυσό μετάλλιο στο kata παίδων 13 ετών, κατηγορία μαύρων ζωνών

Χρυσό μετάλλιο στο kumite παίδων 13 ετών, στις μαύρες ζώνες

Το νικηφόρο ιστορικό της Σχολής

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αθλητικός Σύλλογος Shotokan Karate Ξυλοκάστρου μάς απασχόλησε πολύ πρόσφατα, όταν ο αθλητής της σχολής και μαθητής του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου, Δημήτρης Παναγουλόπουλος έγινε μέλος της Εθνικής Ομάδας, καθώς κατέλαβε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε, στην κατηγορία kumite Εφήβων +70 κιλών και έλαβε μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Σλοβενία, 17 -19 Νοεμβρίου.