Μόδα

Βρήκαμε τα 4 statement πλεκτά που δεν πρέπει να χάσετε

Social spread

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα μας αναγκάζουν είτε να ντυνόμαστε πιο βαριά είτε να υπακούμε στους κανόνες του layering. Επίσης, η φήμη για βαρετό winter dressing ήταν πάντα απόρροια των σκουρόχρωμων jackets, casual κομματιών χωρίς ενδιαφέρον και φυσικά εξαιτίας των πουλόβερ μας που χαρακτηρίζονταν κυρίως από μονοχρωμία σε ουδέτερους τόνους. Ευτυχώς, όμως, το πλαίσιο σήμερα έχει αλλάξει. Τα γυναικεία πλεκτά αποκτούν ολοένα και πιο έντονο statement χαρακτήρα και παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα τέσσερα που δεν πρέπει να χάσετε.

Διαβάστε περισσότερα: Βρήκαμε τα 4 statement πλεκτά που δεν πρέπει να χάσετε

Η ζακέτα

Ανακαλύψαμε την ιδανική. Γιατί είναι σε ευέλικτο ανθρακί χρώμα, θα σας κρατήσει ζεστή και θα ανανεώσει τα χειμωνιάτικα outfits σας με το ιδιαίτερο στιλ της. Fluffy υφή και λευκά abstract  σχέδια θα δώσουν απολαυστική υφή και eye-catching look σε casual, αλλά και πιο formal σύνολα. Εμπιστευθείτε μας και επιλέξτε αυτήν τη μακριά ζακέτα, για να δώσετε νέα πνοή στο outerwear.

Το εμπριμέ φόρεμα

Ένα από τα πιο αισθησιακά σημεία του γυναικείου σώματος γίνεται μοτίβο για διάφορα fashion items και φυσικά για φορέματαπου θα θέλετε να γίνουν δικά σας. Χείλη, εκείνα που συχνά δαγκώνετε, βάφετε με δεκάδες αποχρώσεις, μιλάτε και μοιράζετε φιλιά, γίνονται signature print σε ένα μακρύ πλεκτό φόρεμα. Εφαρμοστό και πολύ εντυπωσιακό. Μια τέλεια βάση, για να χτίσετε ένα στιλάτο σύνολο με το κρεμ πανωφόρι σας.

Ζακάρ μπλούζα

Ιδιαίτερο design που χαρίζει ζεστασιά. Βρήκαμε την μπλούζα με τα ζακάρ σχέδια που μοιάζουν με animal skin,. Εκείνη που έχει comfy υφή και ανατρεπτικό lagoon χρώμα που μπλέκεται με neutral μαύρο. Είναι το κομμάτι που θα κάνει και το πιο απλό look σας να δείχνει fashionable. Ακόμα, κι αν πρόκειται να το συνδυάσετε με basic μαύρο παντελόνι.

Orange Fever

Ο προσανατολισμός της μόδας στρέφεται και φέτος στο πορτοκαλί. Εάν δεν έχετε προλάβει να αποκτήσετε αντίστοιχο item, τώρα είναι ευκαιρία, καθώς μια vibrant απόχρωση είναι αρκετή, για να κάνετε εντύπωση και να ζωντανέψετε ένα σύνολο. Η απουσία σχεδίων προτρέπει μάλιστα σε πειραματισμούς, αφού π.χ. μια μονόχρωμη πορτοκαλί ribbed μπλούζα μπορεί να ταιριάξει υπέροχα σε ένα printed σύνολο και να κάνει αντίθεση. Όπως με το μακρύ γιλέκο και το παντελόνι σε πράσινο pied de poule που είδαμε. Πολύ elegant με λευκό πουκάμισο, πιο fashion forward με πορτοκαλί. Εναλλακτικά, φανταστείτε τη μέσα από ένα μπούστο μαζί με φούστα δερματίνης. Αλλάζει κατευθείαν ο femme-fatale χαρακτήρας του look και γίνεται μοντέρνος.

Αυτήν τη σεζόν τολμήστε, βγείτε από το comfort zone σας και ντυθείτε με κάποια από τα παραπάνω statement πλεκτά που ξεχωρίσαμε.